Η συνάντηση του Αγιωργίτικου, της πασίγνωστης ποικιλίας της Πελοποννήσου, με τις δύο ερυθρές ποικιλίες της Ηπείρου, το Βλάχικο και το Μπεκάρι, δημιουργούν ένα ιδιαίτερο χαρμάνι. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένας πολύ ξεχωριστός ερυθρός ξηρός οίνος, με υπέροχο βαθύ ρουμπινί χρώμα
Ένα φρέσκο κρασί με βαθύ κόκκινο χρώμα και πολύπλοκα αρώματα κόκκινων φρούτων, δαμάσκηνου και βύσσινου. Είναι πλούσιο στη γεύση με μαλακές τανίνες.
Έντονο και γευστικό άγγιγμα με μαύρα φρούτα, θερμά μπαχαρικά και απαλές, μεταξένιες τανίνες. Καλοδομημένο, απολαυστικό.
Βαθύ πορφυρό χρώμα με βυσσινί ανταύγειες. Εκφραστικό και πολύπλοκο με έντονη την παρουσία των φρούτων όπως δαμάσκηνο, βύσσινο και σταφίδα, να συνοδεύονται από νότες καπνού, βανίλιας και πικρής σοκολάτας.
Πλούσια, γεμάτη γεύση με όλα τα φρουτώδη και πικάντικα χαρακτηριστικά. Εξαιρετική δομή, τανίνες που είναι πλούσιες και δυνατές.
Έντονα λαμπερό πορφυρό χρώμα με ιώδεις ανταύγειες.Προσφέρει αρώματα φρέσκων κοκκινόμαυρων φρούτων με διακριτικές mineral νότες.
Βαθυκόκκινο με πορφυρές ανταύγειες, ξεδιπλώνεται αρωματικά με ώριμα κόκκινα φρούτα που τα αγκαλιάζει μια θερμή και πικάντικη αύρα μπαχαρικών.
Πλούσιο σώμα με ευγενείς νότες ξύλου, φινετσάτες τανίνες και μακρά επίγευση που αποκαλύπτει τον αληθινό χαρακτήρα της Μαυροδάφνης.
Αποβοστρύχωση, απουσία θλιπτηρίου, προζυμωτική κρυοεκχύλιση, αλκοολική ζύμωση σε αυξητικά διαβαθμισμένες θερμοκρασίες. Παραμονή του κρασιού για μεγάλο χρονικό διάστημα στις οινολάσπες του με περιοδική ανάδευση.
Σελίδα 1 από 1 από 12 αποτελέσματα