ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΕΛΟΥΔΟ ΕΡΥΘΡΟ ΞΗΡΟ 750ML

0.00€

Η συνάντηση του Αγιωργίτικου, της πασίγνωστης ποικιλίας της Πελοποννήσου, με τις δύο ερυθρές ποικιλίες της Ηπείρου, το Βλάχικο και το Μπεκάρι, δημιουργούν ένα ιδιαίτερο χαρμάνι. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένας πολύ ξεχωριστός ερυθρός ξηρός οίνος, με υπέροχο βαθύ ρουμπινί χρώμα

SYRAH ΕΡΥΘΡΟ ΞΗΡΟ 750ML

0.00€

Ερυθρή οινοποίηση με εκχύλιση μεταζυμωτική πολλών ημερών. 

ΜΙΚΡΟΣ ΤΡΥΓΗΤΟΣ ΕΡΥΘΡΟ ΞΗΡΟ 750ML

0.00€

Κλασσική ερυθρή οινοποίηση με εκχύλιση 25 ημερών.

ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΜΠΕΛΟΣ ΕΡΥΘΡΟ ΞΗΡΟ 750ML

0.00€

Κλασσική ερυθρή οινοποίηση με εκχύλιση 25 ημερών.

ΑΛΦΑ ΕΡΥΘΡΟ ΞΗΡΟ 750ML

0.00€

Αποβοστρύχωση, απουσία θλιπτηρίου, προζυμωτική κρυοεκχύλιση, αλκοολική ζύμωση σε αυξητικά διαβαθμισμένες θερμοκρασίες. Παραμονή του κρασιού για μεγάλο χρονικό διάστημα στις οινολάσπες του με περιοδική ανάδευση. 

LAURA NERA ΕΡΥΘΡΟ ΞΗΡΟ 750ML

0.00€

Ένα φρέσκο κρασί με βαθύ κόκκινο χρώμα και πολύπλοκα αρώματα κόκκινων φρούτων, δαμάσκηνου και βύσσινου. Είναι πλούσιο στη γεύση με μαλακές τανίνες.

LAURA NOBILE ΕΡΥΘΡΟ ΞΗΡΟ 750ML

0.00€

Πλούσιο σώμα με ευγενείς νότες ξύλου, φινετσάτες τανίνες και μακρά επίγευση που αποκαλύπτει τον αληθινό χαρακτήρα της Μαυροδάφνης.

ΜΟΥΧΤΑΡΟ ΕΡΥΘΡΟ ΞΗΡΟ 750ML

0.00€

Βαθυκόκκινο με πορφυρές ανταύγειες, ξεδιπλώνεται αρωματικά με ώριμα κόκκινα φρούτα που τα αγκαλιάζει μια θερμή και πικάντικη αύρα μπαχαρικών.

ΑΣΠΡΟΣ ΛΑΓΟΣ ΕΡΥΘΡΟ ΞΗΡΟ 750ML

0.00€

Πλούσια, γεμάτη γεύση με όλα τα φρουτώδη και πικάντικα χαρακτηριστικά. Εξαιρετική δομή, τανίνες που είναι πλούσιες και δυνατές.

ΜΑΥΡΟΥΔΙ ΕΡΥΘΡΟ ΞΗΡΟ 750ML

0.00€

Βαθύ πορφυρό χρώμα με βυσσινί ανταύγειες. Εκφραστικό και πολύπλοκο με έντονη την παρουσία των φρούτων όπως δαμάσκηνο, βύσσινο και σταφίδα, να συνοδεύονται από νότες καπνού, βανίλιας και πικρής σοκολάτας.

ΦΕΓΓΙΤΕΣ ΕΡΥΘΡΟ ΞΗΡΟ 750ML

0.00€

Έντονα λαμπερό πορφυρό χρώμα με ιώδεις ανταύγειες.Προσφέρει αρώματα φρέσκων κοκκινόμαυρων φρούτων με διακριτικές mineral νότες.

ΧΡΥΣΟΛΙΘΟΣ ΕΡΥΘΡΟ ΞΗΡΟ 750ML

0.00€

Έντονο και γευστικό άγγιγμα με μαύρα φρούτα, θερμά μπαχαρικά και απαλές, μεταξένιες τανίνες. Καλοδομημένο, απολαυστικό.

Σελίδα 1 από 1 από 12 αποτελέσματα