Aυθόρμητες γηγενείς ζύμες από το αμπέλι. 6 μήνες σε καινούργια δρύινα βαρέλια μαζί με τις λεπτές οινολάσπες.
Ερυθρή ποικιλία σε λευκή οινοποίηση (Blanc de Noir).
Κρυοεκχύλιση, ζύμωση σε χαμηλή θερμοκρασία και ωρίμανση για 7 μήνες σε δρύινα γαλλικά βαρέλια (ALLIER) πάνω στις οινολάσπες.
Ανοιχτό χρυσαφένιο χρώμα, ακολουθούμενο από ένα ιδιαίτερα ελκυστικό άρωμα.
Προζυμωτική εκχύλιση σε ελεγχόμενο περιβάλλον, αλκοολική ζύμωση σε διαβαθμισμένες θερμοκρασίες. Παραμονή του κρασιού για 4 μήνες στις λεπτές οινολάσπες του με περιοδική ανάδευση.
Κρυστάλλινο, λαμπερό με υποκίτρινο χρώμα, με ελαφρά πρασινωπές ανταύγειες. Μύτη έντονη, με αρώματα λευκών λουλουδιών, εσπεριδοειδών και διακριτικών αρωματικών βοτάνων.
Έντονα αρώματα τροπικών φρούτων, γκρέιπφρουτ, εναλλάσσονται µε νότες εσπεριδοειδών, λεμονιού. Η γεύση του είναι πλούσια, γεμάτη, αρμονική, µε εξαιρετική δομή, δροσιστική οξύτητα και μεγάλη αρωματική επίγευση.
Το χρώμα του είναι αχυροκίτρινο µε πράσινες ανταύγειες. Αρώματα ώριμων φρούτων και νότες λεμονιού, ορυκτών και λουλουδιών. Πλούσιο στο στόμα µε κρεμώδη υφή, πληθωρικό, µε πολύ καλή δομή.
Έχει λαμπερό κίτρινο χρώμα µε ελαφρές πράσινες ανταύγειες. Η μύτη του είναι φινετσάτη, εκφραστική, µε αρώματα βερίκοκου και μελιού να συνυπάρχουν µε νότες τροπικών φρούτων και εσπεριδοειδών.