Πλούσιο σώμα με ευγενείς νότες ξύλου, φινετσάτες τανίνες και μακρά επίγευση που αποκαλύπτει τον αληθινό χαρακτήρα της Μαυροδάφνης.
Μετά τον απορραγισμό η σταφυλόμαζα οδηγείται στον οινοποιητή.
Η ζύμωση ξεκινάει αυθόρμητα χωρίς εμβολιασμό. Θερμοκρασία ζύμωσης 22-23ᵒC µετά τον διαχωρισμό ακολουθεί µηλογαλακτική ζύµωση σε δεξαμενή.
Ωρίμανση σε βαρέλια για 15 μήνες (70% αμερικάνικο – 30%γαλλικό) δεύτερης χρήσης.
Εμφιάλωση χωρίς φιλτράρισμα.
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ | Ερυθρό |
ΧΡΩΜΑ | Ξηρό |
ΞΗΡΟΤΗΤΑ | ΝΑΙ |
ΒΑΡΕΛΙ | Αίγιο |
ΠΟΙΚΙΛΙΑ | Μαυροδάφνη |