Η τελική παραγωγή αποτελείται από malt ουίσκι που ωρίμασαν για τουλάχιστον 12 χρόνια σε τρία είδη δρύινων βαρελιών : 1) πρώτης χρήσης (Virgin Oak), 2) Oloroso Sherry και 3) Pedro Ximénez. Εμφιαλώνεται χωρίς να περάσει από ψυχρό φιλτράρισμα (non chill-filtered).
Στη μύτη υπάρχουν έντονα στρώματα από μέλι, κανέλα, καραμέλα βουτύρου και σταφίδες, με νότες μόκας να παραμένουν στο βάθος.
Στη γεύση εκρήξεις από ξύσμα πορτοκαλιού και μέλι, ακολουθούμενες από μόκα, μαύρη σοκολάτα, κανέλα, σύκα και χουρμάδες.
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ | Φυσικό |
ΧΡΩΜΑ | 700ml |
ΦΙΑΛΗ | 46 |
ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ(%) | Σκωτία Speyside |
ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ | 12 |