Κρυοεχύλιση στους 6 οC για 8 ώρες με σκοπό την ανάδειξη του πρωτογενούς αρώματος της ποικιλίας και της επιθυμητής χρωματικής έντασης. Αργή ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες 15-17οC.
Λαμπερό ρόδινο χρώμα με έντονο φρουτώδη χαρακτήρα κόκκινων μικρών φρούτων με νότες καραμέλας.
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
Ροζέ
ΧΡΩΜΑ
Ημίξηρο
ΞΗΡΟΤΗΤΑ
750ml
ΦΙΑΛΗ
ΟΧΙ
ΒΑΡΕΛΙ
Τύρναβος
ΠΟΙΚΙΛΙΑ
Merlot
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Λάβετε ενημερώσεις μέσω e-mail για τις ειδικές προσφορές μας